Η Ευρωπαϊκή και η Εθνική Στρατηγική για τη Διατήρηση της Φυτικής Ποικιλότητας στην Ελλάδα

14 – 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 | ΧΑΝΙΑ, ΚΡΗΤΗ | ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΑΓΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Συνεδριακός χώρος

Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο ΜΑΙΧ

Το Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του ΜΑΙΧ έχει αναπτυχθεί με σεβασμό στο περιβάλλον, είναι χτισμένο στην καρδιά ενός πευκοδάσους 4 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης των Χανίων, 13 χιλιόμετρα απο το διεθνές αεροδρόμιο και 2 χιλιόμετρα απο το λιμάνι της Σούδας και συνδυάζει άνεση και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Χάρτης συνεδριακού χώρου - ΜΑΙΧ (κατεβάστε εδώ)

Υποστηρίζεται από ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών. Παρέχει τη δυνατότητα οργάνωσης Διεθνών Συνεδρίων, Σεμιναρίων, Υπουργικών Συναντήσεων, Καλοκαιρινών Σχολείων και φιλοξενεί ταυτόχρονα ή ανεξάρτητα εκθέσεις, εκδηλώσεις ανάρτησης εργασιών αναλαμβάνοντας καθετοποιημένη υποστήριξη υπηρεσιών συνεδρίου σε ανταγωνιστική σχέση τιμής/ποιότητας.

 

Γραφείο Οργάνωσης Συνεδρίων του ΜΑΙΧ

Καλύπτει τη σύγχρονη αντίληψη της διεκπεραίωσης ενός συνεδρίου.

Είναι στελεχωμένο από επαγγελματίες οργανωτές συνεδρίων, λειτουργεί από το 1990 με συνέπεια σε συνδυασμό με μηχανογραφική υποστήριξη τελευταίας τεχνολογίας. 

Αναλαμβάνει προώθηση, αναζήτηση χορηγών, κατάρτιση προϋπολογισμού, επιστημονικό πρόγραμμα, πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων και συνοδευόντων προσώπων, διοργάνωση καλοκαιρινών σχολείων κ.λ.π. Πολύγλωσση γραμματειακή υποστήριξη πρίν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας κάθε συνεδρίου.

Το Συνεδριακό Κέντρο του ΜΑΙΧ έχει πιστοποιηθεί από την DQS GmbH με DIN EN ISO 9001:2008 για την οργάνωση και φιλοξενία συνεδρίων και συναφών εκδηλώσεων.