Η Ευρωπαϊκή και η Εθνική Στρατηγική για τη Διατήρηση της Φυτικής Ποικιλότητας στην Ελλάδα

14 – 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 | ΧΑΝΙΑ, ΚΡΗΤΗ | ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΑΓΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Διαμονή

Διαμονή στις εγκαταστάσεις του ΜΑΙΧ

Οι σύνεδροι που ενδιαφέρονται να διαμείνουν στις εγκαταστάσεις του Μ.Α.Ι.Χ. θα πρέπει να το δηλώσουν κατά την ηλεκτρονική τους εγγραφή.

1) Ακαδημαϊκό Χωριό “ΑΛΚΙΝΟΟΣ”

Luxurious stonehouses in the Conference campus

Tο Ακαδημαϊκό Χωριό “Αλκίνοος” είναι ένα σύμπλεγμα από δεκαπέντε πετρόχτιστες κατοικίες, σχεδιασμένες με παραδοσιακή αρχιτεκτονική, κυκλικές (‘κούμοι’) ή τετράγωνες (‘βενετσιάνικα’). Ο περιβάλλων χώρος είναι διαμορφωμένος σε βοτανικό κήπο, ο οποίος φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, ενδημικά και απειλούμενα φυτά της Κρήτης, καθώς και αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά.

Κάθε πετρόχτιστο σπίτι αποτελείται από έναν χώρο ενός ή δύο επιπέδων με διπλό κρεβάτι στο πάνω επίπεδο, ένα καθιστικό με έναν καναπέ που μετατρέπεται σε ένα διπλό ή δύο μονά κρεβάτια στο κάτω επίπεδο, κουζίνα, χώρο εργασίας.

2) Φοιτητική εστία

student dormitories

Οι φοιτητικοί κοιτώνες στο Μ.Α.Ι.Χ. μπορούν να φιλοξενήσουν συνέδρους σε μονόκλινα ή δίκλινα δωμάτια (δύο μονά κρεβάτια ή κουκέτες στον 3ο όροφο) ή δωμάτια τύπου σοφίτας.

Τόσο τα σπίτια στο Ακαδημαϊκό Χωριό, όσο και τα δωμάτια στη φοιτητική εστία διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, κλιματισμό και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ένας κωδικός αριθμός για δωρεάν αστικές τηλεφωνικές κλήσεις παρέχεται στους διαμένοντες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου (σαλόνι – χώρος πρωινού, διαδρόμους σε κάθε όροφο).

Όλα τα σπίτια στο Ακαδημαϊκό Χωριό και τα δωμάτια του 3ου ορόφου της φοιτητικής εστίας διαθέτουν τηλέφωνο.

Στις τιμές των δωματίων συμπεριλαμβάνεται πρωινό.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Συνεδριακού Κέντρού του ΜΑΙΧ.